Rendelhető modulok

 • 1.

  feltöltés alatt

  feltöltés alatt

 • 2.

  feltöltés alatt

  feltöltés alatt

 • 3.

  feltöltés alatt

  feltöltés alatt

Én így gondolom

 • …és hol szeretünk? Ahol jól érezzük magunkat…mert körbeölel, mert kényelmes, mert biztonságos, mert gyönyörű, mert benne vagyok…Ehhez minden embernél más kell! sőt, azt hiszem, hogy ugyanannak az embernek is az élete különböző fázisaiban mást és mást jelent. Ez nem azt jelenti persze, hogy állandóan költözködnünk kell, de bizonyos időközönként az otthonunkat újra kell hangolnunk, hogy ismét szeretni tudjuk, és ahol szerethetünk másokat, és persze önmagunkat is.
  Lakberendezőként ebben szeretnék a segítségedre lenni! Megteremteni az otthonod, az otthonotokat, ahol a formák, a színek, a fények, a berendezési tárgyak… mind-mind úgy tökéletesek, ahogy Neked és Nektek jó!
  Nem könnyű feladat, de hiszem, hogy az elszántságommal, maximalizmusommal és szakmai alázatommal Veled KÖZÖSEN megvalósítható.
  Minden Otthon szép, de hozzám személy szerint a modern, letisztult formavilág, a napfénnyel teli helyiségek, a tágas terek állnak. Munkáim során is arra törekszem.
  Munkám legnagyobb gyümölcse az elégedett, és boldog ügyfél. A legnagyobb öröm amikor a megrendelő hangjában, a szemében, a mosolyában ott az elégedettség és a szeretet…mert elkészült az otthona, úgy ahogy ő szerette volna. Remélem még sokszor élhetem át ezt a csodát!

Bemutatkozás

Kiss Nikoletta vagyok

Kétgyermekes anyuka és közgazdász vagyok. Így tudnám összefoglalni az elmúlt 10-15 évet. Ennek a mondatnak azért van kiemelt jelentősége, mert pontosan tudom, hogy milyen a másik oldalon állni! Átlagos háziasszonyként és dolgozó anyaként 3 lakásfelújítást és egy családi ház építést éltem át, annak minden kellemes és megterhelő pillanatával együtt. Szóval tudom, hogy milyen a választék halmazban döntésképtelenül állni, vágyakozni valami után, ami vagy anyagiak vagy éppen az aktuális raktárkészlet hiány miatt nem érhető el, megpróbálni teljesen laikusként elképzelni, hogy milyen lenne ha így, vagy ha úgy csinálnám. Kérdések/döntések tömege, ami miatt nem tudsz aludni, és akkor még hol vannak a szakemberek, akik végül az általad kitaláltakat egyetlen másodperc alatt átírják, és kezdődik minden előlről: újratervezés, válogatás, dötés ... ami már elsőre is oly nehezen született meg. Szóval tudom milyen érzés!

Majd 2017-ben végre megszületett a döntés, és a számtalan gazdasági iskola után, fejest ugrottam egy lakberendező képzésbe, illetve ezzel párhuzamosan a 3d látványtervező képzésre is beiratkoztam. Az álomból valóság lett, és külön dícsérettel megszereztem a lakberendező és látványtervező képesítést. Már az iskola alatt, és azóta is folyamatosan kapok kisebb-nagyobb felkéréseket egy-egy helység, vagy teljes lakóépület enteriőrjének megtervezésére és megvalósítására.

Két hónappal a képesítés megszerzése után, indultam a Style&Draw enteriőr tervezési pályázaton, Pimiller Mária tanulótársammal karöltve, és a pályakezdő kategóriában I. helyezést értünk el. Nagy büszkeséggel tölt el, óriási lendületet adott, és ami a legfontosabb, hogy megerősített: tényleg jó helyen vagyok, ez az Én utam.

Munkáim során nagy hangsúlyt fektetek az adottságokhoz mérten legoptimálisabb terek kialakítására, mert ez mind a funkció, mind a későbbi látvány szempontjából elsődleges, és ez az amelyen utólag már nem, vagy csak magas költségek árán tudunk változtatni. Majd következnek a berendezési tárgyak, és végül a finomhangolás, textilek, színek, formák harmonikus egyensúlyának megtalálása.

Szeretem a modern, elegáns, és időtálló enteriőröket, a minőségi anyagokat és tárgyakat.

Mindenkinek hálás vagyok, aki megtisztel a bizalmával, és rám bízza az otthona megtervezését.

Web Design: Free Website Templates