• Egy házba éppen úgy bele lehet szeretni, mint egy nőbe.

    Francesca Marciano
  • Ahol szeretünk, ott az otthonunk - az otthon, melyet lábunk elhagyhat, de szívünk sohasem.

    Oliver Wendel Holmes

Egyediség

Egyedi otthont neked!

Manapság, a CSOK-os őrületben tömegével bújnak ki a földből az új családi házak. Ebben a hajrában az építőipari kivitelező cégek a tervezésre szánt idő lerövidítése és természetesen költségcsökkentés érdekében elkezdtek típusházakkal dolgozni. Volt már ilyen időszak Magyarországon, gondoljunk csak a faluszámra épült kádár kocka házakra. Ha van egy „jó” alaprajz, ami elosztásában, szobaszámában, szintek számában, stb. megfelel az igényeknek, még nem jelenti azt, hogy ez nekünk is jó lesz. Hiszen a mi telkünk tájolása, terepviszonyai, panorámája, a telekre vonatkozó beépítési előírások, a környező épületek megjelenése, stb…mind-mind befolyásoló tényező, ha egy ház tervezéséről beszélünk. Mennyi az esélye annak, hogy a kiválasztott alaprajz minden követelménynek megfelel? Meglehetősen csekély…ezért mi minden esetben egyedileg tervezzük meg a házakat! Első körben átbeszéljük a pontos igényeket (hány szoba, kinek, mekkora, milyen kiszolgáló helyiségek,stb.) , felmérjük a telek adottságait, majd elkészítjük az első vázlattervet. Ezt átbeszéljük, tovább pontosítjuk, majd véglegesítjük a tervdokumentációt.

A kivitelezés is az egyedi igények és lehetőségek szerint valósul meg. A honlapon található műszaki leírás azért készült, hogy legyen egy kiindulási alap. Meggyőződésünk, hogy itt is mindenkinek másra van szüksége. Van aki luxus anyagokban és pl. hőszivattyús fűtési rendszerben gondolkozik, van akinek a lehető legolcsóbb megoldások kellenek. Mi elmondjuk a lehetőségeket, az előnyöket és hátrányokat, az egyes alternatívák költség és kivitelezési idő következményeit, a döntést pedig Rád bízzuk. Így minden egyes házunkra egyedi árajánlatot készítünk, és ez alapján kötjük meg a kivitelezési szerződést, majd építjük meg a házat.

Természetesen a belsőépítészeti látványtervezés is szintén az egyedi ízlésetek és álmaitok alapján készül el, ha szeretnétek. Kitaláljuk az egyes helyiségek szín- és hangulatvilágát, optimális bútorozását és mindezt 3d-s látványterveken is megnézhetitek. Addig pontosítjuk, amíg azt nem mondjátok, hogy nektek pont ilyen kell! Így sokkal könnyebb az óriási piaci kínálatban eligazodni, és a megfelelő falszínt, burkolatokat, bútort, függönyt stb. kiválasztani.

Reméljük Te is úgy érted már, hogy miért kell EGYEDI OTTHON NEKED!

Web Design: Free Website Templates