• Szeretni valakit olyan, mint beköltözni egy házba. ... Az elején az ember beleszeret az újba, minden reggel rácsodálkozik, hogy mindez az övé, és közben fél is egyszerre, hogy valaki hirtelen beront az ajtón, és közli, hogy súlyos félreértés történt, és igazából nem lakhat az ember ilyen remek körülmények között. De ahogy telnek az évek, megkopik a homlokzat, itt-ott megrepedezik a fa, és az ember elkezdi nem azért szeretni a házat, mert olyan tökéletes, hanem éppen azért a sok apróságért, amik miatt nem az. Megismeri az épület minden zegét-zugát.
    Megtanulja, hogyan lehet elkerülni, hogy a kulcs beragadjon a zárba, ha hideg van. Melyik parketta hajlik meg kissé, ha az ember ránehezedik, és pontosan hogyan kell kinyitni a szekrényajtót, hogy ne nyikorogjon. Ezek azok, ez a sok apró titok, amitől a ház az ember otthona lesz.

    Fredrick Backman

Megbízhatóság

Mit jelent számunkra a megbízhatóság?

Több mint 15 éves tervezési és kivitelezési tapasztalattal a hátunk mögött ismerjük a szakma csínját-bínját,tudjuk mire kell ügyelni, milyen buktatói lehetnek egy építkezésnek, ezért próbálunk mindenre felkészülni.

Tesszük mindezt azért, hogy a veled kötött szerződéshez 100%-ban tudjuk magunkat tartani, és minden a kivitelezési szerződésben vállalt munkafolyamatot időre el tudjuk végezni, majd a szerződés szerinti összeget számlázzuk neked. Pontosan előre tudod, hogy mikor mi fog elkészülni, és hogy ezért mennyit kell fizetned.

A te dolgod csak annyi, hogy figyelemmel kísérd az építkezést, és tervezgesd az új otthonod.

Web Design: Free Website Templates